Aanvragen theorie-examen

Denk je helemaal klaar te zijn voor het afleggen van het theorie-examen van je autorijbewijs? Of wil je als rijschool of als opleider één van je leerlingen aanmelden? Vraag het examen dan makkelijk en snel online aan. Dat kan via theoriegereserveerd.nl.

Voorkeuren invullen
Op de site theoriegereserveerd.nl staat heel duidelijk aangegeven hoe je in een paar stappen je examen aanvraagt. Je kan kiezen uit verschillende examenlocaties zodat je zelf bepaalt waar je het examen gaat afleggen. De mogelijke locaties zijn verspreid over het hele land, dus je hoeft nooit ver te reizen.
Het afleggen van het theorie-examen gebeurt in principe altijd in een groep; je zit in een lokaal of zaaltje samen met de andere examenkandidaten die ieder voor zich de vragen beantwoorden. Echter, mocht je het prettiger vinden om tijdens het examen geen anderen om je heen te hebben, dan kan je tegen een extra bedrag kiezen voor een individueel examen.

Examen inplannen & betalen
Nadat je alle persoonlijke gegevens en voorkeuren hebt ingevuld, word je al binnen een uur gebeld om het examen daadwerkelijk in te plannen. Je spreekt een geschikte datum en tijd af bij de door jou gekozen CBR-locatie. De laatste stap daarna is de betaling; dit kan eenvoudig en snel via iDeal.

Geef een reactie

Your email address will not be published / Required fields are marked *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>