Auto theorie examen aanvragen

Het aanvragen van je auto theorie-examen kun je snel regelen op Theoriegereserveerd.nl. Je geniet dan van snelle service, je wordt namelijk al binnen één uur teruggebeld om samen met jou de afspraak in te plannen bij een CBR vestiging naar jouw keuze.

Inplannen examen auto theorie

Via de website kies je de locatie die jou het beste schikt. Je bent namelijk niet verplicht om de voor jou dichtstbijzijnde locatie te kiezen. Er zijn 11 CBR locaties in Nederland, dus je auto theorie-examen kun je laten afnemen op een plaats die jou het beste past. Gemakkelijk te combineren dus met bijvoorbeeld stage, werk of school. Je ontvangt meteen een email ter bevestiging en binnen één uur bellen we jou om een datum en tijd met je af te spreken. Hierdoor heb je zelf in de hand waar en wanneer jij je examen doet, door groot in te kopen zijn er altijd voldoende mogelijkheden beschikbaar. Het enige wat je nodig hebt is iDeal, je BSN en je geboortedatum!

Je kunt altijd bij ons terecht voor het inplannen van je auto theorie-examen, ongeacht je rijschool!

Geef een reactie

Your email address will not be published / Required fields are marked *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>