Je eerste autorijles; steeds vroeger!

Veel mensen gaan autorijlessen nemen zodra ze er oud genoeg voor zijn. En dat moment komt steeds vroeger. Was de eerste rijles jarenlang het ideale cadeau voor de achttiende verjaardag, nu kunnen jongeren die net een half jaar zestien zijn, al in de lesauto stappen. De brommer kun je tegenwoordig wel overslaan. Een auto is natuurlijk ook veel leuker. Je zit droog als het regent en je kunt je vrienden gemakkelijker meenemen. Bovendien is rijden in de auto van je vader veel goedkoper dan de aanschaf van een eigen brommertje.

Aan het nemen van autorijlessen kun je niet ontkomen als je wilt leren autorijden. Je kunt losse lessen nemen totdat je klaar bent voor het rijexamen. Zo hoef je niet van tevoren na te denken over hoeveel lessen je nodig denkt te hebben. Maar je doet jezelf wel tekort. Je kunt ook kiezen voor een compleet pakket. Dan betaal je één bedrag voor alles wat je nodig hebt om je rijbewijs te halen. Hierbij krijg je vaak korting op de prijs van losse lessen.

Hoe leuk autorijlessen ook kunnen zijn, uiteindelijk gaat het erom dat je je rijbewijs haalt. Als je het juiste pakket neemt, krijg je er examengarantie bij. Natuurlijk kan de rijschool je niet garanderen dat je bij de eerste poging slaagt voor je rijexamen. De garantie houdt in dat je voor de tweede poging niet extra hoeft te betalen. Als je weet dat het gemiddelde slagingspercentage tussen de 50% en 60% ligt, is dat geen overbodige luxe.

Geef een reactie

Your email address will not be published / Required fields are marked *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>