Rijlessen in Eindhoven

Als je in Eindhoven je rijbewijs wilt gaan halen, dan is autorijschool-vrancken.nl een verstandige keuze. Rijinstructeurs Rob en Laura zorgen ervoor dat de rijlessen altijd in een ontspannen sfeer plaatsvinden, zodat jij je helemaal op je gemak voelt. Een rijopleiding duurt gemiddeld 40 tot 45 lessen. Ben je een snelle leerling, dan heb je natuurlijk minder lessen nodig. Uiteraard wil elke leerling het ‘roze pasje’ zo snel mogelijk op zak hebben. Maar juist in het drukke verkeer is geduld een schone zaak. De comfortabele lesauto’s voldoen volledig aan de gestelde richtlijn. De wagens worden perfect onderhouden en in de wintermaanden worden ze voorzien van winterbanden. Zo kun je ook onder winterse omstandigheden jouw rijlessen in Eindhoven gewoon blijven volgen.

Rijles in stappen, ook in Eindhoven

Bij autorijschool-vrancken.nl wordt ook de Rijopleiding In Stappen (RIS) aangeboden. Dit is een beproefde, eigentijdse voorbereiding op het rijexamen. De rijlessen volgens deze lesmethode zjn minder stressvol en hebben een veel hoger slagingspercentage dan een reguliere rijopleiding. Bij de RIS leer je onder andere om zelfstandig een route uit te stippelen als je in de auto op pad gaat. Daarbij maak je onder meer gebruik van een modern navigatiesysteem. Autorijschool-vrancken.nl is bij de BOVAG aangesloten en biedt elke cursist autorijlessen op maat. Het bewijs wordt geleverd door de honderden leerlingen die in de afgelopen 7 jaar hun rijbewijs dankzij deze rijschool hebben gehaald.

Geef een reactie

Your email address will not be published / Required fields are marked *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>