Theorie examen aanvragen cbr

Voor iedereen die zijn of haar rijbewijs wil halen, is het ook nodig om een theorie examen af te leggen. In dit examen moet je laten zien dat jij alles weet van de regels die gelden op de weg. Het leren van je theorie is belangrijk omdat je op deze manier veilig kunt deelnemen aan het verkeer. Jij bepaalt zelf wanneer je jouw theorie examen wil afleggen en hebt hiervoor geen rij instructeur nodig. Je kunt dus ook je theorie halen voordat je begint met rijlessen.

Examen aanvragen cbr
Als je je theorie examen wilt aanvragen, moet je eerst inloggen met jouw DigiD. Op deze manier kan alles zo veilig mogelijk gedaan worden. Vervolgens klik je aan dat je de theorie voor de auto wilt inplannen. Hierna heb je keuze uit een lijst met steden en de data die nog vrij zijn. Vaak heb je keuze uit ongeveer vier data, maar dit is helemaal afhankelijk van de drukte. Het is goed mogelijk dat je nog twee maand moet wachten voor je daadwerkelijk theorie kunt gaan doen. Plan het dus op tijd in en ga er niet vanuit dat je er al snel terecht kunt om het examen daadwerkelijk af te leggen.

Geef een reactie

Your email address will not be published / Required fields are marked *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>